Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Medical District Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar D-Mannose SW 1400 mg
127 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Trateaza Cistita si Infectiile Urinare cu E-Coli
Producator:Swanson Health Products, SUA

Contribuie la eliminarea bacteriei E. Coli (Escherichia Coli ) care este in peste 90% din cazuri cauza infectiilor tractului urinar.
Escherichia Coli  este o bacterie care poseda tentacule cu care se ataseaza pe peretii uretrei, vezicii urinare si rinichilor.Cu ajutorul tentaculelor E. coli migreaza tot mai sus pe tractul urinar unde formeaza colonii, dand nastere la infectii massive. Pana recent pentru infectiile tractului urinar,se recomanda in exclusivitate tratamentul cu antibiotice. Problema cu antibioticele este ca rezolva o problema si induc alta si anume distrug flora intestinala buna conducand la aparitia candidozei si dezvoltarea altor bacterii care pot fi daunatoare sanatatii.  
D-Mannose se leaga efectiv de stratul de lectina al acestor bacterii ostile si impiedica aderarea lor la peretele vezicii urinare. Apoi bacteria este eliminata din organism prin urina. Astfel, efectul D-manozei nu consta in distrugerea tuturor bacteriilor, inclusive a celor benefice pentru organism (precum in cazul antibioticelor), ci doar eliminarea bacteriilor patogene prin urina.
D-Mannose este un zahar extras din fructe, portocale, piersici dar in special din fructele de merisor, se ataseaza puternic de tentaculele bacteriei E. coli , patrunde in interiorul ei in asa fel incat aceasta nu se mai poate mentine atasata de peretii sistemului urinar si este eliminata prin fluxul de urina.
Pe perioada tratamentului se recomanda deci marirea fluxului de urina prin utilizarea de Extract de Asparagus SW care este un agent diuretic natural si consumarea de multe lichide, in special ceai de galbenele, 2-3 cani pe zi
Prezentare: flacon cu 60 capsule
Compozitie/2 capsule: UT-PRO(TM) D-Manoza......... 1400 mg

Mod de utilizare
Adulti:
-1 capsula dimineata cu 15 minute inainte de masa
-1 capsula seara cu 15 minute inainte de masa: sau conform medicului de specialitate.
In cazuri foarte grave cu simptomatologie dureroasa acuta se administreaza timp de 1-2 saptamani cate 2 capsule de 2 ori/zi, apoi se trece la administrarea normala de 1 capsula de 2 ori/zi.
Copii: -1 capsula dimineata cu 15 minute inainte de masa, ca atare sau dizolvata intr-un lichid

Administarea se va face cu o cana de ceai de galbenele.
.
RECOMANDARI:
-Dupa activitate sexuala este indicat a se administra 1-2 capsule -Se va administra intreg flaconul chiar daca simptomele infectiei urinare par sa fi disparut.
Terapie complementara primele 5-7 zile in fiecare inceput de luna din cele 3 luni de administrare:
-se beau 3 cani de ceai caldut din flori de Galbenele in care se adauga Extract din muguri de Plop Negru cate 50 picaturi de 3 ori/zi

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza,persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente.
Din Gura in Gura