Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Medical District Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Helicobacter P. Brocoli Mastic Gum
385 lei
Brand
Helicobacter pylori
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1. Pachetul Swanson Premium SUA contine cele 3 cutii cu cate 60 capsule pentru 2 luni:
Broccoli Sulforaphane (400 mcg Sulforaphane)
Colostrum 480mg
Mastic Gum Extract 500mg

Info la tel: 0747783342

Oferta Taratament Swanson Premium SUA:
-----------------------------------------------------------
2 Luni - 400 ron si Transport Gratuit prin Curier Rapid

==========================================

Broccoli este o sursa excelenta de vitamina A, B2, acid folic si vitamina C (de 2 ori mai multa vitamina C decat intr-o portocala) si bogata in fier si potasiu. Este o leguma cu un continut crescut de calciu, aproape un echivalent al laptelui in alimentatie. Contine seleniu si compusi cu sulf, cu importante efecte antioxidante si anticancerigene.
Contine de asemenea un compus fitochimic (Sulforaphane) care distruge bacteri – Helicobacter Pylori – raspunzatoare de aparitia gastritei, a ulcerelor gastrice si a cancerului. Acest compus impreuna cu altii au proprietati importante anticancerigene utile in prevenirea cancerului de san, cancerului gastric, a melanomului malign, a leucemiilor.

Colostrumul este primul lapte, secretat in primele 1-3 zile de la nastere de catre glandele mamare. Colostrumul este diferit fata de laptele propriu-zis print continutul foarte bogat si diversificat de nutrienti necesari sustinerii imunitatii la nou-nascuti. Tehnologia de procesare este minima, Colostrum este colectat din laptele de vaca în primele ore dupa ce acestea au fatat.

Mastic Gum sustine promovarea unui echilibru sănătos in stomac si duoden.

Chiar si in zilele noastre Mastic Gum este utilizat în alimente, băuturi și produse stomatologice. Acesta acționează ca un scut pentru a proteja si curata flora microbiana din sistemul digestiv.

Studiile medicale recente arata ca extractul din Pistacia lentiscus impiedica cresterea peste limita normala a bacteriei Heliobacter Pylori si duce la repararea peretilor stomacului si duodenului.
Efecte: antibacterian, antitumoral, reduce placa bacteriana dentara, calmant al refluxului gastro-esofagian, deosebit de eficient impotriva cancerului de colon, regleaza nivelul bacteriei helicobacter pylori cat si a altor bacterii ce s-au multiplicat in numar prea mare pentru si impiedica buna functionare a aparatului digestiv

Administrare: Tratamentul pentru Helicobacter pylori se face pe o perioada de 3-4 luni,in functie de caz:

Colostrum - 1 capsula/zi dimineatza cu o ora inainte de micul dejun
Mastic Gum - 1 capsula/zi cu o ora inainte de masa de pranz
Boccoli - 1 tableta/zi la cel putin doua ore dupa masa de seara
Din Gura in Gura